Image
vrouw met heel veel cadeau's

Vind je dat je al genoeg spullen hebt? Geen nood aan nog een Bongo-bon of weer een set keukenhanddoeken? 

Geen nood, wij bieden je een ideaal cadeau: vrede! Zeker in deze tijden meer dan ooit nodig.

Zet daarom vrede en rechtvaardigheid op je cadeaulijst 

Wat bieden we je? 

Als je dat wenst, helpen we je graag met je ‘Waarom?’-tekstje en beeld. Waarom kies je precies voor Pax Christi. Een fijn inhoudelijk tekstje over de organisatie of een specifiek thema. Wil je bijvoorbeeld graag een persoonlijke (video)boodschap van één van onze collega’s of directeur, ook dat kan. Tenslotte kunnen we je ook een persoonlijke digitale bedankingskaart bezorgen.

Hoe kan je dit concreet aanpakken? 

Via mail en mond-aan-mond

Je kan aan al zij die suggestie vragen tot een verjaardagscadeau ons steunrekening doorgeven met de mededeling. 

Je kan ook een mail sturen naar al je vrienden en kennissen met het 'waarom?'-tekst en eventueel de video van één van onze collega's en de vraag de organisatie te steunen als cadeau voor jouw verjaardag.

Praktische gegevens vind je hier:
 • IBAN: BE41 8939 4403 7310 (VDK bank)
 • Mededeling: vrede als cadeau

Via facebook

 1. Start een inzamelactie op Facebook door te surfen naar www.facebook.com/fundraisers/
 2. Selecteer “Non-profitorganisatie selecteren”
 3. Kies je goede doel: “Pax Christi Vlaanderen”
 4. Vul het formulier in: a/ Geef aan hoeveel euro je wil inzamelen. Dit is indicatief: elk bedrag wordt gedoneerd, ook als je minder of meer verzamelt. b/ Kies een einddatum: je verjaardag bijvoorbeeld. c/ Kies een titel. Bijvoorbeeld: ‘Mijn verjaardagscadeau is meer vrede en rechtvaardigheid.’ d/ Schrijf kort de 'waarom' je geld inzamelt voor ons. Je kan hier natuurlijk je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid aanhalen, maar je kan ook kort duiden waarom je precies voor Pax Christi kiest. e/ Kies tot slot een foto of afbeelding. En klik op publiceren.
 5. Nu wordt een donatie-event gecreëerd.
 6. Breng ons op de hoogte via [email protected].
 7. Vraag nu aan vrienden en familie om een donatie te doen. Dat kan door hen uit te nodigen via het event, of een bericht te sturen via messenger of e-mail. Je kan hen ook taggen in het event. Deel het event gerust op je tijdslijn. Je weet nooit wie je donerende Facebookvrienden zijn.
 8. Het volledige bedrag wordt automatisch door Facebook  overgeschreven naar onze organisatie.
 9. Stuur indien gewenst een bedankingskaartje - die we kunnen bezorgen - aan zij die jou en ons die prachtige cadeau gaven.
Image

Annemarie Gielen